среда, 27 июля 2016 г.

Творча лабораторія для бібліотечної молоді: нова зустріч


    Щоб бути цікавим читачам та користувачам інтернету бібліотеки повинні бути креативними та сучасними. Креативність та професіоналізм у бібліотечній діяльності є запорукою конкурентноспроможності книгозбірні у громаді.
   Саме цій темі була присвячена дванадцята виїзна зустріч творчої бібліотечної молоді на Веселівській землі. 6 і 7 липня запорізькі бібліотекарі зустрілися на заняттях творчої лабораторії у Веселівській районній бібліотеці. Веселівці нас гостинно зустрічали хлібом-сіллю, знайомили зі своїм досвідом, взагалі створили чудові умови для роботи. Зібралась креативна молодь, і всі заходи та виступи проходили легко та позитивно.
     А увечері всі зібралися на березі озера. Наближалося свято ІВАНА КУПАЛИ, саме літнє та радісне народне свято. Після заходу сонця усі відчули себе в іншому часі, в часі, коли молилися різним богам, носили довгий білий одяг і відчували себе часткою природи. Гості свята, і ми з ними, палили вогнища, пускали вінки водою, водили хороводи, шукали квітучу папороть. А ще сплели з сіна Кострубоньків і спалили їх зі всіма напастями у величезному вогнищі. Вогненне шоу на тлі нічного піднебесся справило на всіх неповторне враження.

Комментариев нет:

Отправить комментарий