вторник, 18 апреля 2017 г.

А ще ми й художники!

    Напередодні світлого свята Великодня в комунальній установі «Запорізький геріатричний пансіонат» Запорізької обласної ради (надалі Пансіонат) народився на світ самий справжній витвір мистецтва – розпис на стіні мозаїкою.
   Протягом трьох місяців ( один – два рази на тиждень ) працювала  художниця Тетяна Тренчук, завідуюча відділом абонементу Запорізької обласної наукової бібліотеки,  над створенням пейзажу української природи технікою мозаїки,  їй навіть допомагали працівники Пансіонату у цій кропіткій роботі. В картину художниця вклала душу та майстерність. Робота вийшла дуже гарна, яскрава, незвичайно жива та реалістична. Метою цього проекту було зробити картину, яка буде нести позитив, заряджати енергією, надавати сил та піднімати настрій кожного дня людям похилого віку та людям з інвалідністю.
    Адміністрація, колектив та підопічні Пансіонату висловлюють щиру подяку директору Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки Волковій Ользі Василівні та завідуючій відділом абоненту (художниці) Тетяні Тренчук  за небайдужість, доброту та милосердя, за те що вони прийняли участь у перетворенні стандартної державної установи на затишний, теплий дім для його мешканців.

Комментариев нет:

Отправить комментарий